Sunday, January 6, 2013

Aku dahulu seorang photographer..

Tadi aku ada belek satu folder lama bertajuk Aku dahulu seorang photographer. Tajuk dia memang agak geli tapi ya, memang aku pernah jadi photographer masa sekolah dulu.. hehe. Di dalamnya ada beberapa keping gambar yang aku ambil menggunakan handphone lama sekitar tahun 2006/2009 dulu. Ini antara gambar yang boleh aku kongsi bersama..
 





   

6 comments:

  1. kena bring back this old hobby bro...lu ada bakat...kali ni dgn DSLR punya kamera.

    ReplyDelete
  2. tak kesah guna kamera apa..
    yg penting art..

    gambo last tu memang art hehe..

    ok jugak kualiti gambo ni,
    henset apa guna ni?

    ReplyDelete
  3. Adi Herman,

    thanks for the suggestion, buat masa ni banyak pakai 'photographic memory' dulu.. hehe

    ---

    PC koKak,

    Nokia 7610 aka Nokia Daun..

    ReplyDelete
  4. baru saya tau anda ni minat tangkap gambar,,heheee

    ReplyDelete