Wednesday, June 8, 2016

Wordless Wednesday: Leonardo DiCaprio to play Mawlana Jalaluddin Rumi?

Baca beritanya di SINI
   

14 comments:

  1. perghh..diorang pun tau pasal sejarahwan jalaludin rumi ni eh.tapi aku rasa lagi bagus kalau dia ambik jeremy irons baru kena

    ReplyDelete
  2. Aku lebih suka Leonardo DiCaprio dlm filem Titanic.. 2 kali masuk panggung bersama couple Yusrina gitu.. Hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. jap lagi aku google rumi ni.

    ReplyDelete
  5. Leonardo ni aku suka dia kat pilem catch me if you can, pilem django unchained.. lagi pilem apa eh?
    haha.. pilem lain aku nyampah tengok dia kot. haha

    ReplyDelete
  6. pilem django tu best.. ade bogel2..hehe.. aktres wanita kulit itam tu lawa dn terkenal.. kene bogel dlm pilem.. mcm tk caya jek

    ReplyDelete
  7. Aku baru check balik wanita kulit hitam dalam Django tu. Mujur dah berbuka..

    Filem DiCaprio lain yang aku suka, The Beach arahan Danny Boyle.

    ReplyDelete
  8. Belum tengok The Beach, kena layan ni..

    ReplyDelete
  9. Tak sangka dia jadi nama besar...dulu dalam sitcom Growing Pains nampak dia biasa2 ajer...

    ReplyDelete
  10. Tak sangka dia jadi nama besar...dulu dalam sitcom Growing Pains nampak dia biasa2 ajer...

    ReplyDelete
  11. wow thanks share ni bro! dia ni naik sebab dia ni memang bagus, dia ni baik dgn zionis (media, israel, global warning, nwo etc). tegok The Wolf of Wall Street citer yahudi sangat. banyak citer dia memang bagus2. gile2 pun ye. guys check out What's Eating Gilbert Grape (1993) lakonan Leo dan Johnny Depp. The Beach rekomended! legalize it... kalau dia bawa Rumi pun aku tak kesah.. harap citer tu bagus la.. amin.. biar ramai org google Rumi. lagipun Rumi memang popular di dunia Barat.

    ReplyDelete
  12. Dah pernah tengok Gilbert Grape. Watak dia sebagai budak OKU memang menjadi..

    ReplyDelete
  13. Dah pernah tengok Gilbert Grape. Watak dia sebagai budak OKU memang menjadi..

    ReplyDelete
  14. bercakap tentang Rumi, ada sisi suka dan tak suka pada dia... ada presis al-Ghazali, cuma Rumi lebih terkenal sebab banyak celebrity Hollywood jadi sufi kerana ayat-ayat cintanya.

    ReplyDelete